Zensitive Vakantieopvang

Laat ons jouw hond verzorgen en trainen terwijl jij op vakantie bent

Vakantieopvang zomer 2024

Tijdens de zomer van 2024 verwelkomen wij maximaal twee teven voor pension, en alleen voor de hele periode van rond 10 juni tot en met rond 2 augustus. Deze aanbieding is geschikt voor hondenbezitters die van plan zijn voor een langere vakantie te vertrekken en de beste vakantiepension voor hun hond zoeken. De honden zullen de zomer samen met mij en mijn honden doorbrengen in ons paradijselijke huisje in Zweden. De honden moeten gewend zijn aan autorijden. Als je geïnteresseerd bent in een van deze plekken, stuur me dan een mail of bel me voor meer informatie. Helaas is er dit jaar geen andere opvang beschikbaar in onze hondenopvang. / Hartelijke groeten, Elisabeth

Opvang voor honden die wat extra zorg en training waard zijn

Als je een beetje op mij lijkt, zou je graag je hond mee willen nemen op elke vakantie. Maar soms is het gewoon niet mogelijk. U bent dus op zoek naar een kleinschalig hondenpension waar u er honderd procent zeker van kunt zijn dat uw hondje geliefd en perfect verzorgd wordt terwijl u weg bent. Wat als uw hond tijdens de vakantie ook getraind zou kunnen worden en een aantal dingen zou leren waar u de laatste tijd mee worstelt? Dan is mijn exclusieve vakantie opvang misschien wel de juiste oplossing voor jou!

 
In de zomer 2024 zijn twee teefjes welkom 
Gerund door een professionele hondentrainer
Spelen, knuffelen, rusten - plus dagelijkse individuele training

Zensitive Dog Boarding is als geen ander hondenpension. Ik open mijn hart en mijn huis voor uw hond, waardoor hij/zij deel uitmaakt van mijn dag en mijn eigen roedel. Uw hond is de hele dag bij mij, er is speeltijd, mentale stimulatie, natuurlijke training, rust, veel aandacht en knuffels, en we maken dagelijks drie leuke, fijne wandelingen met zijn allen. Bovendien wordt elke hond dagelijks 45 minuten individueel getraind of krijgt hij desgewenst een ontspannende massage. 

Welkom om meer te weten te komen over hoe een verblijf bij Zensitive Dog Boarding eruit zou kunnen zien. Of kom langs bij ons in Utrecht om het te bekijken!

Elisabeth, oprichter Zensitive Dog Boarding & Zensitive Puppy TrainingEen liefdevol tweede huis

Zensitive Dog Boarding is gevestigd in ons grote huis in Langerak (Leidsche Rijn) in het westen van Utrecht, waar ik samen met mijn man Bart woon. We hebben een grote achtertuin met gazon en de omgeving van ons huis is groen en hond vriendelijk. De pensionhonden worden onderdeel van ons gezin en onze eigen roedel. De honden mogen overal in ons huis en zullen de hele dag bij een van ons zijn, zowel in de keuken als in de woonkamer waar voor iedereen een knus hondenkussen ligt. Als het tijd is om te slapen, blijf ik bij de honden, speel kalmerende muziek en help ze ontspanning en rust te vinden.

Trainen en leren

De training zal zich richten op drie hoofdgebieden waar we het samen over eens zijn. Ik besteed 45 minuten per dag aan de training van de individuele honden, en zal ook gedurende de dag op een natuurlijke manier aandacht besteden aan en werken aan de voortgang, net zoals ik mijn eigen honden opvoed en train. Er zal ook veel natuurlijk leren voor uw hond plaats vinden, door bij mij en de andere honden te zijn. Ik werk met een dagschema dat goed uitgebalanceerd is als het gaat om fysieke activiteiten, mentale stimulatie en rust. Honden die geen specifieke training nodig hebben, genieten dagelijks van 45 minuten ontspannende massage.

Trainingsmethode

Mijn manier van trainen van honden is gebaseerd op positieve bekrachtiging en totaal vrij van dwang. Ik gebruik beloningen en speelse spelletjes om gedrag aan te leren. Lees meer op mijn puppy training pagina. Verbeter de vaardigheden van uw hond als het gaat om bijvoorbeeld:

 
Terugroepen / komen op commando
Aan de lijn lopen
Zitten, liggen, blijven


Wat zeggen andere honden ouders?

 
We hebben hulp gekregen van Elisabeth voor het trainen van onze puppy. Ze is een echte fluisteraar! We hebben ook gebruik gemaakt van haar vakantiezorgdiensten en oh boy! Jimmy kwam terug als een getransformeerde puppy. Hij stopte helemaal met bijten, hij was heel goed getraind en heel goed verzorgd, alle ruwe kantjes waren verdwenen. Hij had zoveel ervaringen, spelen met honden, een bot delen, leuke spelletjes, speelse wandelingen. Dit werd aangevuld met tal van leuke filmpjes en foto's. We hebben ons heel rustig gevoeld om hem bij Elisabeth achter te laten.

Parthesh Dave, eigenaar van Jimmy

3 honden zijn welkom

Het hondenpension verwelkomt maximaal 3 kleine/middelgrote teven en gecastreerde reuen. Voordat we besluiten een nieuwe hond aan te nemen, willen we graag met jullie kennismaken om de hond kennis te laten maken met de rest van de roedel om te zien of de honden elkaar leuk vinden. Honden kunnen, net als mensen, niet altijd perfect met elkaar overweg, en we besteden veel aandacht aan het creëren van een roedel waar de honden zich prettig en veilig bij elkaar voelen. Ook de maten van de honden moeten goed op elkaar afgestemd zijn, om het risico op blessures tijdens het spelen te minimaliseren.

Een oog voor elke hond

Wij zijn zo'n kleinschalig vakantiepension dat wij in staat zijn aandacht te besteden aan de speciale behoeftes van elke hond. Als jouw hond minder zin heeft om te spelen, zullen we hem/haar beschermen en ervoor zorgen dat de andere honden niet te opdringerig zijn. Als jouw hondje verlegen is, zullen we hem/haar beschermen en ondersteunen om andere honden te leren vertrouwen en ook meer tijd met haar alleen door te brengen. Onze kleine en professionele vakantiepension is een geweldige plek voor socialisatie voor honden die niet gewend zijn om tijd met andere honden door te brengen. Omdat ik een professionele hondentrainer ben, kan ik gemakkelijk de lichaamstaal van honden lezen en met hen communiceren op een manier die zij begrijpen. Bij ons vakantiepension wordt elke hond verzorgd en geliefd. Ook ontvang je dagelijks foto's en video's van onze avonturen.

Mijn honden en ik

Ik ben een Zweedse hondenliefhebber en ondernemer en woon sinds 2010 in Utrecht. In 2007 kwam mijn eerste hond Yatzie naar mij, een Barbet (Franse Waterhond). Zij heeft een enorme impact op mijn leven gehad. Yatzie en ook haar dochter Moët heb ik helaas de laatste twee jaren los moeten laten. Ik ben ook een kleinschalige fokker en auteur van het prijswinnende boek "Het Barbetboek". De afgelopen jaren heb ik van mijn passie voor honden mijn werk gemaakt, zodat alles wat ik doe vanuit mijn hart stroomt en er geen groot verschil is tussen privé en professioneel leven. Op dit moment deel ik mijn leven met Luomi, onze speelse en grappige barbet teefje die in januari 2 jaar is geworden. Samen verwelkomen we uw hond in ons mooie leven hier in Utrecht.


Neem graag contact op!

Adress

Stobberakplantsoen 4

3544 TD Utrecht

E-mail
Mobile
Of stuur mij een bericht via het formulier

Meer klantrecensies

Neem een kijkje op mijn Google Bedrijfspagina voor meer beoordelingen van mijn tevreden klanten. Ik hoop ook de kans te krijgen om met jou en jouw hond te werken. / Met liefde en respect voor honden en hun mensen, Elisabeth